Wat is PS. Food & Lifestyle?

Samen met het PS. Food & Lifestyle program zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. PS. Food & Lifestyle is een voedingsprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

 

Elke week bespreken we de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

 

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften.

Het programma bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt. Met ongeveer zes maaltijden per

dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor op gang en daarmee voorkom je het jojo effect.

 

In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS food & lifestyle. De lunch en het diner worden o.a. aangevuld met groenten, vlees/vis/vega. De producten van PS food & lifestyle kan je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta, brood en diverse snacks.

 

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat gezond eten precies inhoudt en geef

ik je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke

begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt. 


De voordelen van PS food & lifestyle:

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Persoonlijke begeleiding van mij als coach
  • Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme voeding
  • Geen jojo effect
  • Behoud van je spiermassa
  • Echte gedragsverandering voor een blijvend resultaat

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PS Food & Lifestyle starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PS Food & Lifestyle kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

 

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. Het voedingsprogramma kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 90,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen.

Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

 

In de volgende fases bouw je de PS producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan producten stapsgewijs af. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt.

 

Dit is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een voedingsprogramma met PowerSlim Food & Lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Spreekt mijn verhaal jou aan? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en wie weet gaan wij samen de strijd aan.