''Elk eetmoment is een feestje.''

Yvonne ( -26 kilo )

Bijna heb ik mijn doel bereikt, iets wat ik gedacht had nooit meer zonder een medische ingreep te kunnen bereiken. Ik kwelde mijzelf altijd, at weinig en zat niet lekker in mijn vel. Voelde mij schuldig als ik iets lekkers at.

 

Tot ik eind mei 2018 Power Slim ontdekte. Elk eet moment is een feestje. En niks alleen maar shaken en komkommer eten. Maar erg gevarieerd en uitgebalanceerde maaltijden. Inmiddels ben ik 26 kg lichter en heb ik fase 2 bereikt. Nog 4 kg te gaan en dan kan ik mijn bikini weer aan!

Power Slim is een goede manier om je ideale gewicht te bereiken. Met de aanvulling van een enthousiaste stimulerende coach. 

''Bedankt Karin met jouw steun en advies zijn de laatste 4 kg vast ook een eitje''.Wil jij ook je doel behalen samen met mij? Klik dan op de onderstaande knop om een afspraak te maken.