Het resultaat van 2 dagen ‘forceren’ om in vetverbranding te komen.


Het is al paar weken geleden dat ik 2 dagen ging “forceren” en ik had nog beloofd om het resultaat met jullie te delen.

Dag 1 was voor mij de zwaarste dag. Niet alleen moest ‘de knop’ echt om maar ik moest ook erg omschakelen omdat ik nu maar 3 i.p.v. 6 eetmomenten had.

Overdag ging het allemaal wel prima maar dan komt het avond eten. Wat een crime was dat zeg! Lekker eten koken voor je gezin en er zelf niet van mee mogen eten. De kinderen zeggen na 3 happen ‘’Mama, ik hoef niet meer ik zit vol’’. Op dat moment moest ik mezelf echt sterk houden om niet hun bordje leeg te gaan eten want weg gooien is tenslotte zonde toch?

Op zo’n moment moet je weer denken aan je doel en waarvoor je dit doet. Mijn doel was heel duidelijk:  “Ik ga en moet dit doen”. Niet alleen voor mijzelf maar ook om mijn klanten te laten zien dat het haalbaar is en dat het resultaat geeft.

Ik zeg altijd tegen mijn Powerslimmers: ‘’Niet elke dag op de weegschaal staan want dan maak je jezelf gek’’. Wat doe ik zelf? Hoppaa de eerst beste gelegenheid die ik had na de eerste dag sprong ik op dat ding. En ja hoor zeven! ons eraf. Hier doe ik het voor dus morgen gewoon doorzetten.

Dag 2 ging al makkelijker en was prima te doen. Hooguit miste ik in de avond mijn reep bij de koffie. Wel heb ik wat extra bouillon genomen om zo toch wat zouts/hartigs naar binnen te krijgen.

De volgende ochtend ben ik wéér, ja wéér, op de weegschaal gaan staan en wat denk je? JAAAAA 1,5 kilo eraf in twee dagen tijd. Spiermassa omhoog gegaan en het vetpercentage is gezakt. BAMMM hier deed ik het voor en was het nou echt afzien? Nee dit viel echt reuze mee. Het zat meer tussen de oren als dat ik echt honger heb gehad die twee dagen. 

Is dit nu iets wat je zomaar mag gaan doen om even snel wat kilo’s af te vallen? Nee absoluut niet! Dit is echt een redmiddel wat je kunt gaan doen als je eigenlijk alles goed doet maar de metingen alsnog tegenvallen. Het is niet bedoeld om te gebruiken om te crashen!

Al met al heb ik hier nu zeker een positieve ervaring mee. Ik was niet alleen al 1.5 kilo kwijt in twee dagen maar ik was vastberaden om de derde dag absoluut ook niets buiten de fasekaart om te nemen.

Het heeft mijn lichaam dus zeker geholpen om weer in de vetverbranding te komen want sinds die twee dagen val ik gewoon weer netjes gemiddeld een kilo per week af. Het stimuleert je ook enorm want die twee dagen doe je zeker niet voor niets! (Let op, als je daarna meteen weer dingen gaat eten die niet op de fasekaart staan heb je alles natuurlijk wél voor niets gedaan en kun je weer van voor af aan beginnen).

 

Conclusie: Het is het dubbel en dwars waard geweest. Op deze manier kan ik mijn klanten nog beter begeleiden in hun PowerSlim periode. 😉

 

 

~Karin