Helppp ik val niet af! Wat nu?

Iedereen kent het wel, zo goed je best doen om af te vallen en het geeft geen resultaat.

Wat doe je dan? De moed laten zakken,… zitten snoepen uit medelijden met jezelf,… nog minder gaan eten of ga je opzoek naar het probleem? Dat laatste is natuurlijk de beste keuze, maar niet altijd even makkelijk.

 

Natuurlijk denk je als PowerSlimmer dat je het menu altijd netjes volgt, maar soms kan er onbewust toch iets naar binnen gaan wat eigenlijk niet mag. Dit zie ik dan als coach natuurlijk in een eetdagboek te voorschijn komen.

 

 

 

Maar wat als je nu alles goed doet, echt niets buiten de fasekaart om hebt gegeten en je raak maar niet in ketose? Dan moeten wij samen op zoek naar de reden hierachter.

 

Dit heb ik zelf ook gehad dus ik weet als geen ander hoe frustrerend dit kan zijn. Doe je zo je best maar waar blijft dat resultaat dan? Ondanks dat ik alles goed deed viel ik niets af en kwam er soms zelfs nog wat bij!

 

Dan denk je vast, jij als coach zou toch als geen ander moeten kunnen afvallen? Nee dus!

Uiteindelijk na lang denken en zoeken bleek het een stofje te zijn in een medicijn dat het hele proces van vetverbranding in de war gooide. Hoe fijn is het dan als coach zijnde dat er mensen op het hoofdkantoor zijn die dit soort dingen met mij kunnen uitzoeken en echt meedenken.

 

Nu is het zo dat mijn lichaam door alle ups en downs niet zo makkelijk in ketose komt. Hoe gaan we dit oplossen en wel weer op gang brengen? PowerSlim heeft daarvoor ook een protocol bedacht. Alleen, hoe ga ik dit aan klanten uitleggen als ik zelf niet weet hoe het is om dat te doen?

 

Na een ‘pauze’ te hebben gehad met het PowerSlimmen en alle stofjes van de medicatie uit mijn lichaam weg zijn ga ik dit protocol eens testen.

 

Wat houdt dit in?
Ik ga mijn lichaam 2 dagen lang forceren om in ketose (vetverbranding) te komen.

 

Dit houdt in dat er op 2 opeenvolgende dagen in de week maar 3 PowerSlim producten op een dag genomen mogen worden. Bij voorkeur 3 PowerSlim producten waarbij je in totaal onder de 500 kcal uitkomt. Door dit twee dagen achter elkaar te doen kan het patroon doorbroken worden. Het lichaam krijgt dan voor korte duur maar heel weinig koolhydraten en calorieën binnen waardoor het geforceerd wordt om het opgeslagen lichaamsvet als brandstof te gaan gebruiken.

 

Er wordt geadviseerd om dit maar voor korte duur te doen, puur om het lichaam ‘wakker te schudden’. Langer dan 2 dagen wordt echt afgeraden omdat er dan een tekort aan eiwitten en voedingsstoffen ontstaat.

 

Uiteraard zijn er meerdere dingen die kunnen helpen bij het opgang komen van de verbranding, maar deze optie wil ik zelf graag proberen zodat ik weet hoe het is.

 

Vandaag ga ik van start, dus daarna kan ik aan jullie vertellen wat ik ervan vond om dit te doen.

Fingers crossed!! 😊