Hennie uit Harskamp: "Ik viel steeds weer in het bekende jojo-patroon"

Hennie, -20kg.

 

In januari hoorde ik van een vriendin over PowerSlim. Omdat ik al van alles had geprobeerd om af te vallen en steeds weer in het bekende jojo-patroon viel, was ik een beetje terughoudend. Uiteindelijk heb ik in februari een afspraak gemaakt met Karin, mijn coach bij PowerSlim center Slank & Stijl in Stroe. Mijn doel was eigenlijk om twintig kilo af te vallen, maar mijn coach vond dit wel een heel hoog streven en samen stelden we het doel bij.

 

Na het intakegesprek was ik enthousiast en ben ik begonnen met het starterspakket. Omdat ik zes keer per dag wat mocht eten heb ik geen moment trek gehad. De variatie in producten is goed en er komen ook steeds weer nieuwe producten bij. Dit is fijn omdat je op deze manier zelf je favoriete producten kan kiezen en mag eten.

 

De eerste kilo’s gingen heel erg goed. Bij elk weegmoment was ik weer afgevallen en daarom besloot ik om mijn streefgewicht toch weer naar beneden bij te stellen.


Het voelt zo goed om complimenten te krijgen dat je er goed uitziet. En wat heb ik genoten afgelopen zomer in het hete Italië om al die kilo’s minder mee te hoeven slepen. Ik durfde zelfs weer in een bikini op het strand te liggen!

 

Ook ik heb momenten waarop het wat moeilijker gaat en ik ben ook wel eens de fout ingegaan, maar als je dan de volgende dag(en) weer je PowerSlim producten neemt, weet je dat je toch goed bezig bent. Wat ik ook heel fijn vind is dat als je je streefgewicht hebt gehaald, je nog een jaar onder begeleiding blijft bij je coaches om niet weer terug te vallen in je oude gewoonten en gedrag.

 

Voor mij is dit echt de stok achter de (PowerSlim) deur die ik nodig heb. Hierbij wil ik Karin en Esther bedanken voor de fijne en enthousiaste begeleiding. Dank jullie wel!