"Ik ben gelukkiger dan ooit!"

Marjory Peters, 38 jaar uit Almere

 

Precies 1 jaar geleden dacht ik en nu is het genoeg! Ik was te zwaar en was vanbinnen doodongelukkig met mijn lichaam. Toen ik lichamelijke ongemakken kreeg wilde ik het eigenlijk niet onder ogen zien, maar ik wist dat het zo niet langer kon.

 

Op een donderdagmiddag zat ik bij mijn moeder thuis achter de computer en zag ik een advertentie en filmpje van PowerSlim met Natalie Makoma. Dat wilde ik ook! Het klonk heel overtuigend. Na heel veel diëten, pillen, soepen en shakes was mij nog niets gelukt. Ik had er een hard hoofd in, maar was wel heel enthousiast en mijn moeder wilde ook meedoen! Ik heb ons meteen voor een eerste gesprek aangemeld en had snel mijn eerste afspraak met de voedingscoach. Het voelde meteen vertrouwd en ik was overtuigd dat ik het zou kunnen!

 

Vooral de 6 eetmomenten op een dag zijn heel erg goed in te passen in mijn dagelijkse routine en ik merkte gaandeweg dat het mij heel goed afging, ik ging anders eten, maakte gezondere keuzes.

 

 

Na 9 maanden hebben mijn moeder en ik een geweldig resultaat behaald. Wij zitten nu in fase 3 van het programma. Ik ben zo trots op onze prestatie! Ik zit vol energie, mijn conditie is beter dan ooit! Ik kan weer mijzelf zijn en pas kleding die ik 11 jaar geleden niet meer paste! Ik wil mijn coach bedanken voor alle steun en lieve motiverende woorden en zonder mijn allerliefste moeder had ik dit zeker niet gekund!