"Het is de investering dubbel en dwars waard geweest!"

46 jaar uit Leerdam

 

Mijn gewicht houdt me al lange tijd bezig. Net als zoveel vrouwen wilde ik graag afvallen. Ik heb van alles geprobeerd. Telkens lukte het me wel om af te vallen, maar de kilo’s kwamen er (snel of geleidelijk) weer bij. Omdat ik er, met name op mijn werk, goed uit wil zien, zat me dat best dwars.

 

Eigenlijk had ik al een poosje zin om te gaan PowerSlimmen. Ik ken mensen die het programma gevolgd hebben en die een prachtig resultaat hebben bereikt en behouden. In eerste instantie hielden de kosten me tegen. Maar toen ik na mijn vakantie weer zwaarder was geworden, besloot ik dat er nu echt iets gebeuren moest en ben ik begin augustus op intakegesprek geweest.

 

In eerste instantie zou ik al blij zijn geweest met een gewichtsverlies van 5 kilo. Maar het afvallen ging de eerste weken zo snel, dat ik besloot om de lat wat hoger te leggen en er 10 kilo van te maken. Dat resultaat heb ik nu bereikt en ik voel dat ik het kan vasthouden.

 

PowerSlim geeft structuur aan je eetpatroon. Je moet zes keer per dag eten. Je eet koolhydraatarme, maar eiwitrijke producten. Hierdoor is je verzadiging prima en ga je dus niet snaaien. Ik heb enorm veel steun gehad aan het kookboek en de weekmenu’s. Op die manier leer je gezond te koken en afwisselend te eten. Eten buiten de deur is ook goed te doen. Zolang je het stokbrood, de frietjes, de gebonden sauzen en de toetjes maar laat staan, kan er niet veel naars gebeuren – met je gewicht.

 

Natuurlijk heb ik ook mijn lastige momenten gehad en heb ik wel eens gesmokkeld, maar dat heeft het afvallen niet in de weg gestaan. Ik ben nu aan het opbouwen en zie mijn slanke toekomst zonnig in. Ik weet dat ik, doordat ik veel van wat ik tijdens het afvallen met PowerSlim heb geleerd, blijf vasthouden, mijn gewicht goed in de hand kan houden – dat had ik met andere methodes niet. Zo komt PowerSlim bijvoorbeeld iedere week met lekkere, nieuwe recepten. Ik heb me voorgenomen om die zoveel mogelijk toe te passen. PowerSlim heeft ook veel lekkere tussendoortjes, een paar daarvan heb ik nog steeds in huis. In geval van ‘zin in iets lekkers’ heb ik dan altijd een verantwoorde variant in huis.

 

Ik voel me nu, met name op mijn werk, veel zelfverzekerder en ben ongelofelijk blij met mijn 10 kilo gewichtsverlies. Dank zij PowerSlim en mijn coach. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0