Update van een van onze Powerslimmers

Silvia & PowerSlim

 

Even een snelle update van Silvia, een van onze PowerSlim klanten. Silvia is 8 weken geleden begonnen met Powerslim en nu al 9,5 kilo afgevallen! Tijdens het wekelijkse consult afgelopen vrijdag even snel op de foto met 9,5 kilo frituurvet om te laten zien wat een gewicht ze tot nu toe extra bij zich droeg.

Nog een paar kilo en haar streefgewicht is bereikt!  Super Silvia, hartstikke goed! :)

Zo lekker kan gezond zijn

Onze diëtisten hebben met zorg een aantal heerlijke en verantwoorde koolhydraatarme recepten voor je samengesteld.  De recepten zijn ingedeeld per fase. Je mag geen fase vooruit, maar je mag wel altijd een recept kiezen uit een voorgaande fase. Je keuze aan koolhydraatarme recepten wordt dus steeds groter. Neem daarom ook na het behalen van je streefgewicht nog regelmatig een kijkje op onze receptenpagina. Zo blijf je lekker op gewicht! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0