De PowerSlim ervaring van Marja.

PowerSlim, Persoonlijke begeleiding en Koolhydraatarme producten voor een gezond gewicht. Voorthuizen, Stroe, Barneveld, Garderen. Harskamp, Apeldoorn

Uit het gegeven dat je nu mijn verhaal leest, mag je opmaken dat ik er geen moment spijt heb gehad om met PowerSlim te beginnen.

September 2016

Mijn naam is Marja. Samen met mijn man run ik een horeca onderneming en een gezin. Eten was en is belangrijk voor me. In het verleden had ik periodes dat ik teveel at en snoepte en daardoor werd ik steeds zwaarder. In het najaar van 2015 had ik helemaal gehad. Mijn kleding zat te strak en stond daardoor niet leuk meer. Ik wilde afvallen met als doel tijdens onze wintersportvakantie lekker veel energie te hebben en mijn skikleding weer te passen.

Vriendinnen van me waren goed afgevallen met PowerSlim. Eind november maakte ik een afspraak. Ik had wel wat twijfels: zou ik de producten lekker vinden, zijn de maaltijden niet te ingewikkeld en zou ik het wel kunnen volhouden? Na een uitgebreide uitleg besloot ik ‘de sprong in het diepe te wagen’.

 

 

 


Uit het gegeven dat je nu mijn verhaal leest, mag je opmaken dat ik daarvan geen moment spijt heb gehad. De meeste producten smaakten me prima, er is veel keuze en de recepten zijn allemaal binnen een half uur klaar. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik met drukke dagen in ons bedrijf wel eens een dag op repen leefde (hetgeen mij een afkeurende blik van mijn coach bezorgde), maar dat ik dat een volgende dag weer compenseerde met wat extra groenten.

 


 

 

Mijn gewicht zakte iedere week en in februari heb ik een heerlijke wintersportvakantie gehad – in een ruim zittend skipak. Daarna ben ik nog een paar kilo afgevallen en inmiddels weet ik mijn gewicht al enkele maanden stabiel op ‘min 18 kilo’ te houden.

 

Ik ben blij dat ik voor PowerSlim gekozen heb, deze methode past echt bij mij en blij met de begeleiding van mijn coach.

 

 Marja

PowerSlim, Persoonlijke begeleiding en Koolhydraatarme producten voor een gezond gewicht. Voorthuizen, Stroe, Barneveld, Garderen. Harskamp

Ben je, net als Marja, op zoek naar een methode die echt bij je past? Afvallen – snel en gemakkelijk, zonder hongergevoel? Bel 0342-224020 en maak een afspraak voor een gratis Intake afvallen. Je kunt ook een email sturen naar info@slankenstijl.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0