Van fruit kun je ook aankomen...

 

Natuurlijk is fruit gezond maar in fruit zit suiker. Weliswaar natuurlijke suiker maar dat maakt met het oog op afvallen niet uit.

Als jij meer energie (calorieën) eet dan je nodig hebt dan worden ook de fruitsuikers door je lichaam omgezet in vet.

Ondanks het feit dat fruit een hele verantwoorde keuze is kun je er dus niet onbeperkt van eten.

Fruitsoorten met relatief weinig suiker zijn bijvoorbeeld aardbeien, perziken, pruimen en watermeloen. Bananen en peren bevatten daarentegen weer relatief veel suiker. Dat is niet erg, maar het is wel goed om je hiervan bewust te zijn.

 

Ondanks dat fruit erg gezond is, is het toch niet toegestaan in de eerste fase van het PowerSlim afslankprogramma. Dit komt, zoals hierboven vermeld, doordat fruit suikers bevat. Deze suikers dienen in het lichaam als brandstof en in fase 1 willen we dat het lichaam juist de reservebrandstoffen aan gaat spreken. Doordat de brandstoffen in de voeding tot het minimum worden beperkt schakelt het lichaam over op vetverbranding. Vanaf fase 2A komt fruit terug in de voeding.

Reactie schrijven

Commentaren: 0