PowerSlim in-het-kort

Afvallen, Voorthuizen, Barneveld, Stroe, Harskamp, Kootwijkerbroek

Het PowerSlim afslankprogramma wordt altijd gevolgd onder persoonlijke begeleiding van een door PowerSlim gecertificeerde voedingscoach. Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag. 

 

Een van de belangrijkste  kenmerken: Verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vetinname. Dit is het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van spiermassa

 

Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook makkelijker vol te houden. Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is, om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn!

 

 

  1. In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Iedere 2,5 uur is er een eetmoment. 
  2. In de overgangsfase wordt stapsgewijs een gezond voedingspatroon aangeleerd. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten. 
  3. Na het behalen van het streefgewicht blijven wij je als voedingscoach begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog je tussendoortjes van PowerSlim. 

 

Lees meer over PowerSlim en de uitdaging die we samen met jou aan gaan: www.slankenstijl.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend informatie- en kennismakingsgesprek.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0