Zangeres Nathalie Makoma & PowerSlim, bekijk hier haar verhaal over 25 kilo afvallen

Ze kan het zelf bijna niet geloven.... Nathalie is 25 kilo afgevallen met behulp van PowerSlim en haar voedingscoach. Bekijk hier haar verhaal.


Nathalie Makoma en afvallen met Powerslim

Nathalie Makoma

Ik kan het zelf amper geloven, ik ben gewoon 25 kilo afgevallen met het PowerSlim afslankprogramma. Op 27 februari ben ik gestart en nog geen halfjaar later heb ik deze mijlpaal bereikt. Het was niet altijd makkelijk, maar dankzij de supervoeding van PowerSlim en mijn geweldige coach heb ik het voor elkaar gekregen. Ik voel me echt een ander mens, heb meer energie en zit beter in mijn vel.

Mijn gewicht zorgde ervoor dat ik minder zelfvertrouwen kreeg. Ik werd jaloers als mijn man naar andere vrouwen keek. Echt aantrekkelijk ben je ook niet als je man je omhoog moet trekken van de bank als je wilt opstaan. Een keer maakte hij een filmpje van mijn gesnurk. Het was zo erg dat ik me schaamde. Het kon niet waar zijn dat ik dat was. Het moest gezonder, de pakjes suiker moesten uit mijn lichaam.

 

Ik dacht serieus altijd dat je alleen kunt afvallen door bijna niets te eten, maar door PowerSlim weet ik nu wel beter. Ik at gewoon ook ongezond. Toen wist ik nog niet dat er zoveel lekkere dingen waren die wél gezond zijn. In de eerste zes weken merkte ik al resultaat. Dit zorgde ervoor dat ik echt uitkeek naar het volgende weegmoment, een week later.

 

Dankzij het PowerSlim afslankprogramma heb ik mijn doel bereikt. Ik zie er een stuk jonger uit, snurk niet meer, pas weer in mijn lievelingskleding, heb meer zelfvertrouwen en heel belangrijk: ik geniet intens van mijn optredens.